Relu Mocanu era un artist cunoscut printre cantaretii de muzica populara si de petrecere.  Era proprietarul a doua pensiuni in Prahova, unde organiza numeroase evenimente culturale la care participau zeci de artisti.

Moartea sa a lovit ca un traznet lumea cantaretilor de muzica populara. La inceputul lui februarie, el si-a anuntat prietenii ca trebuie sa fie operat pe cord, dar nimeni nu a crezut ca lucrurile sunt atat de grave.

A fost operat cateva zile mai traziu, iar familia a cerut apoi ajutor, rugand prietenii sa mearga sa doneze sange pentru el. A mai trait insa cateva zile, pentru ca pe 28 februarie, murea in spitalul unde fusese operat pe cord.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Despre disparitia lui opinia publica a aflat insa acum, cand Israela a declarat ca a murit omul care o curta de cateva luni a murit. De fapt, cei doi erau doar prieteni pe facebook, iar Israela a vorbit despre el ca si cum acesta ar fi vrut sa-i devina iubit. Ei bine, Relu Mocanu era casatorit, avea o familie frumoasa si isi iubea enorm sotia.

In ultima perioada, lumea artistilor de muzica populara a pierdut-o si pe Ileana Ciuculete, vedeta murind la inceputul lunii martie, rapusa de o ciroza cu o evolutie fulminanta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si