Un tânăr în vârstă de 30 de ani din Nepal a fost găsit spânzurat într-o camera a unei pensiuni din Argeş la care era angajat legal. Bărbatul venise în România fără familie și lucra la pensiune alături de alți doi bărbați de origine nepaleză. Nimeni nu-și explică gestul tulburător la care a recurs tânărul, potrivit Observator.

Nimeni nu știe de ce bărbatul a recurs la un asemenea gest

”În ziua de 16 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat de cetăţenie nepaleză ar fi recurs la un gest suicidal, fiind găsit decedat într-o încăpere a societăţii de cazare turistică unde acesta lucra. La faţa locului au intervenit poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr, care au constatat că cele sesizate se confirmă, verificările fiind preluate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpulung”, informează reprezentanţii Poliţiei judeţene Argeş. 

Citește și: Decizie mortală. Un bărbat s-a aruncat de pe un bloc din București înainte ca negociatorii să ajungă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

rupul neînsufleţit va fi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului, iar verificările continuă.

Trupul neînsufleţit va fi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului, iar verificările continuă

[Sursa foto: Politia Capitalei - Facebook]

De asemenea, poliţiştii spun că nu au găsit niciun bilet lăsat de bărbat.

În cauză urmează să fie înregistrat dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, precizează IPJ Argeş. Trupul neînsufleţit va fi dus la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si