Daca despre Nicolae, nepotul renegat de Familia Regala in urma cu doi ani, s-a scris mult cel putin in ultima perioada, din cauza scandalului declansat chiar la locuinta din Elvetia a bunicului sau, despre o alta nepoata a regelui, fiica Principesei Sofia se stiu extrem de putine lucruri.

Principesa Sofia, alaturi de fiica sa Elisabeta Maria Biarneix

De altfel tanara de doar 18 ani nici nu a venit in Romania decat de putine ori, iar in public nu a fost vazuta de prea multe ori.

Ea a participat insa in august 2016 la inmormantarea bunicii sale, Regina Ana. Desi a stat in rand cu celelalte rude, putina lume a stiut cine e exact tanara imbracata complet in negru. In afara inmormantarii Reginei Ana se mai stie de o singura vizita a Elisabetei la noi in tara, in urma cu 13 ani, pe vremea cand avea doar 5 ani, la aniversarea a 80 de ani ai Reginei Ana. De atunci, existand si cateva imagini cu fetita.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Elisabeta, la 5 ani, cand a venit in Romania

Elisabeta-Maria Bianca Elena Biarneix este fiica Principesei Sofia, a patra fiica a Reginei Ana si a Regelui Mihai. Nascuta in Franta, in urma casatoriei Principesei Sofia cu Alain Biarneix, tanara nu are si titlul de principesa, in schimp se afla pe lista succesiunii la tron, imediat dupa mama sa.

Elisabeta, care a implinit 18 ani pe 15 august, locuieste in Franta, unde si studiaza.
Casatoria dintre principesa Sofia si Alain Biarneix a fost incheiata fara acordul Regelui Mihai. Alain Biarneix pretindea ca este descendentul unei ramuri bastarde a Familiei Imperiale şi Regale de Habsburg si si-a inventat supranumele si titlul de Principe Michel de Laufenburg, lucru descoperit cativa ani mai tarziu. La scurt timp, Principesa Sofia s-a despartit, iar micuta Elisabeta a ramas cu mama sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si