Kushner va fi chestionat in legatura cu intalnirile pe care le-a aranjat cu ambasadorul Federatiei Ruse la Washington, Serghei Kislyak, intalniri care au avut loc intre momentul castigarii alegerilor si instalarea ca presedinte a lui Trump.

De asemenea, investigatorii vor sa afle detalii despre intalnirea dintre ginerele lui Trump si directorul unei banci ruse de stat, afectata de sanctiunile internationale impotriva Rusiei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pana in acest moment, Casa Alba a admis doar existenta unei intalniri Kushner- Kislyak, la inceputul lunii decembrie la Trump Tower si la care a participat si fostul consilier pe securitate nationala Michael Flynn.

Dar NYTimes scrie ca ginerele lui Trump s-a intalnit ulterior, la cererea ambasadorului rus, cu Serghei N. Gorkov, seful bancii ruse Vnesheconombank.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si