Close sidebar
Close sidebar

Nepotul lui Ceaușescu e scandalizat: ”Să fi fost mult mai important creatorul de modă decât cea care a dat viață unor personaje de referință în cultura noastră?”

Nicu Ceaușescu este băiatul lui Ion, ultimul frate în viață al fostului dictator comunist.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicu Ceauşescu este nepotul fostului dictator Nicolae Ceauşescu şi fiul lui Ion, ultimul frate în viaţă al liderului comunist. Mare pasionat de cai, Nicu Ceaușescu a investit peste un milion de euro într-un centru de echitație de la Otopeni. Zilele trecute, afaceristul și-a exprimat dezamăgirea față de modul diferit în care publicul a ales să comenteze decesele actriței Ilinca Tomoroveanu și al creatorului de modă Răzvan Ciobanu. 

Citeste si: Apariție îngrijorătoare a Gabrielei Firea la biserică! Vizibil slăbită, primărița Capitalei a fost nașă de botez FOTO

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Ma tot uit la niste posturi tv si sunt emisiuni intregi dedicate controversatului creator de moda, Dumnezeu sa-l odihneasca, si nimic referitor la marea stea a teatrului si filmului, Ilinca Tomoroveanu, Dumnezeu sa o odihnesca. Sa fi fost mult mai important creatorul de moda decat cea care a dat viata unor personaje de referinta in cultura noastra? ,,Bravos natiune,halal sa-ti fie””, a notat dezamăgit Nicu, nepotul lui Nicolae Ceaușescu.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI