Close sidebar
Close sidebar

Nepotul lui Ilie Balaci, accident cumplit după priveghi. Patru persoane sunt rănite

Cătălin Goga, nepotul marelui fotbalist a fost implicat într-un groaznic accident rutier, după ce a plecat de la priveghi.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

S-a întâmplat în faţa Stadionului "Ion Oblemenco", bărbatul neacordând prioritate unui alt autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului, au fost răniţi patru bărbaţi, ambii şoferi şi câte un pasager din fiecare maşină. Doi dintre ei au fost transportaţi la spital cu două echipaje de Ambulanţă, iar ceilalţi doi cu autospeciala pentru victime multiple.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Imaginile de la locul accidentului sunt dramatice. Din fericire, însă, niciunul dintre răniţi nu se află în stare gravă.

Presa locală scrie că nepotul lui Ilie Balaci plecase cu un prieten, la volanul maşinii unui apropiat al familiei, pentru a o aduce la stadion pe mama marelui sportiv.

Traficul a fost blocat câteva zeci de minute pe sensul de mers către Parcul Tineretului. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI