Close sidebar
Close sidebar

Nepotul omului de afaceri sirian Zaher Iskandarani, impuscat pe strada, la Timisoara! A iesit de la sala de sport si mai multe persoane il asteptau inarmate afara

Nepotul omului de afaceri sirian Zaher Iskandarani, impuscat, miercuri seara, pe o strada din Timisoara de persoane inca neindentificate, este operat de catre medicii Spitalului Municipal din Timisoara.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit medicilor de la Spitalul Municipal din Timisoara, Fatid Jamil, nepotul omului de afaceri sirian Zaher Iskandarani, este supus unei interventii chirurgicale, scrie news.ro.

Medicii spun ca un glont l-a nimerit in degetul inelar de la mana stanga.

De asemenea, politistii afirma ca Fatid Jamil locuieste intr-un apartament din Timisoara, unde in anul 1994 a avut loc o crima, un sirian fiind ucis cu o sabie. Anchetatorii au stabilit atunci ca autorul crimei este Maker Iskandarani, unul dintre fratii lui Zaher Iskandarani, care a disparut din tara imediat dupa comiterea crimei.

Potrivit politistilor, agresiunea a avut loc pe Calea Torotanlului din municipiul Timisoara, dupa ce nepotul lui Iskandarani, in varsta de aproximativ 40 de ani, Fatid Jamil, a iesit de la o sala de sport.

Persoane necunoscute au tras mai multe focuri de arma asupra barbatului care a fost ranit la un brat.



Barbatul a reusit sa se adaposteasca intr-o benzinarie de unde a sunat la 112, la fata locului ajungand mai multe echipaje de politisti.

Politistii au inceput cercetarile la fata locului, urmand sa stabileasca daca a fost vorba despre o reglare de conturi sau o tentativa de asasinat.

Pe portiera masinii politistii au descoperit mai multe urme de gloante.

In prezent, politistii incearca sa-i identifice pe agresorii barbatului.


Zaher Iskandarani a fost condamnat in anul 2014 la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul de contrabanda cu tigari in care a fost judecat pentru ca a prejudiciat statul cu aproximativ doua milioane de lei.

Iskandarani, care a avut mai multe afaceri in zona Banatului, a fugit din tara, fiind dat in urmarire internationala.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI