Close sidebar
Close sidebar

Nepotul Regelui Mihai de care toata lumea a uitat! Nicolae nu este singurul principe renegat de Familia Regala

Nicolae nu este singurul nepot de sex masculin al Regelui Mihai, asa cum se spune in ultima perioada. Fostul rege a mai avut un nepot.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cand se vorbeste despre Nicolae se spune tot mai des ca este singurul nepot al regelui Mihai pe linie masculina. Ei bine, nu este asa!

Regele Mihai a avut cinci fiice, desi pe una dintre ele a renegat-o in ultimii ani de viata, din cauza problemelor pe care aceasta le-a avut cu justitia americana. Este vorba despre Irina Walker, fosta principesa careia i s-a retras titlul si a fost “data afara” din Familia Regala, dupa ce a fost condamnata in SUA, acolo unde locuieste de ani buni, pentru ca a organizat lupte ilegale de cocosi, la ferma pe care o detine. In august 2013, Irina Walker si cel de-al doilea sot al ei au fost gasiti vinovati ca la ferma proprie din Oregon au organizat pariuri si lupte ilegale de cocosi si au fost condamnati si obligati sa plateasca  o amenda de 200.000 de dolari.

O data cu renegarea ei, au pierdut dreptul de a fi pe lista de succesiune la tron si urmasii ei.

Iar Irina Walker are doi copii cu primul sau sot, John Kreuger: Mihai (nascut in 1985) si Angelica (nascuta in 1986).

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Deci, Regele Mihai a mai avut un nepot, care ii poarta si numele. Despre Michael Torsten de Roumanie Kreuger, pe numele complet, nu se stiu prea multe, iar in albumul de fotografii al Casei Regale nu apar imagini decat din copilaria acestuia.

Pe de alta parte, desi a fost adus in Romania in urma cu multi ani, pentru a intari partea romaneasca a familiei, Nicolae, care a primit si titlul de principe si a fost considerat de multi ca fiind urmasul Regelui Mihai,

a fost si el renegat in urma cu trei ani. Astazi, nici Nicolae nu mai este principe de drept, iar reprezentantii Familiei Regale, in frunte cu matusa lui, Principesa Margareta, sefa Casei Regale, sunt intr-un “razboi mut” cu el.

Conflictul, care a izbucnit in urma cu trei ani, si oficial pare ca este motivat de faptul ca Nicolae nu si-ar fi recunoscut un copil pe care l-ar avea cu o tanara cu care a avut o relatie, nu s-a stins nici acum.

Cea mai buna dovada este faptul ca nici un membru al Familiei Regale, nici macar Principesa Elena, mama lui, nu a participat duminica la nunta de la Sinaia. Nicolae s-a cununat duminica, la Sinaia, cu Alina Binder, femeia care i-a devenit sotie inca de anul trecut. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI