Close sidebar
Close sidebar

Nesimtirea unei doctorite, care incaseaza lunar 15.000 de lei de la CAS. Ce au patit pacientii care i-au batut la usa

Se intampla in comuna ieseana Scheia. Medicul de familie Anca Costin ar trebui sa vina in fiecare marti in acest sat sa se ocupe de pacientii ei, dar aceasta lipseste cu desavarsire.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pacientii sunt extrem de suparati. In mod normal, doctorita, care este platita cu peste 15.000 de lei de Casa de Asigurari de Sanatate, ar trebui sa vina la cabinet in fiecare marti, insa aceasta lipseste frecvent.

La fel s-a intamplat si saptamana aceasta, iar pacientii sunt foarte suparati, mai ales ca problemele lor de sanatate sunt destul de grave.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Noi stam aici de vreo doua ore si doamna doctor nu a mai venit. Acum plecam si vom reveni martea viitoare, poate vine atunci. Programul este de la 8:00 la 16:00 si nu mai stam pentru ca doamna asistenta Lenuta ne-a spus ca se pare ca doamna doctor nu vine azi. La noi in sat vine numai marti. Ea are cabinetul la Draguseni. Nu-i prima oara cand nu vine.

Daca nu poate sa vina si la Scheia sa renunte si sa vina alt medic care sa fie la cabinet toata saptamana. Asa vom avea si noi medic in fiecare zi. Mai este un doctor in Scheia, dar noi suntem la dr. Costin. Multa lume se plange ca nu o gaseste la dispensar. Foarte rar o gasesti. Daca nici martea viitoare nu vine, ma transfer la alt medic", au declarat unii dintre pacientii revoltati de lipsa medicului, potrivit bzi.ro.

Luata la intrebari, doctorita in cauza nu a dorit sa faca declaratii. "Nu cred ca este adevarat. Nu stiu despre ce vorbiti", a declarat dr. Anca Costin.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI