Uliana Ochinciuc si Diana Zamfir sunt colege de clinica, cele doua femei colaborand cu centrul medical Heximed. Uliana, ultima sotie a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este medic oftalmolog si percepe pentru prima sedinta un tarif de 100 de lei, in timp ce Diana, sotia lui Radu Zamfir, medicul erou din Apuseni, este un reputat specialist in cardiologie.

Si la cabinetul Dianei Zamfir consultatia costa 100 de lei, interpretarea analizelor face 60 de lei, o ecocardiografie transesofagiana fiind cea mai scumpa, de 450 de lei.
Daca Uliana are un copil, David (4 ani), impreuna cu Condrea, Diana Zamfir are o fata cu eroul din Apuseni si este insarcinata in 6 luni.
Si Uliana, si Diana au parte pe site-ul clinicii de pareri favorabile din partea pacientilor, care au lasat marturii in acest sens, semn ca ambele isi fac bine treaba.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si