Close sidebar
Close sidebar

Nevasta lui Emil Hurezeanu, ambasadorul Romaniei la Berlin, a ramas singura: "Sotul meu si copilul cel mare, Luca, sunt in Germania si casa pare goala acum!"

Rucsandra, sotia lui Emil Hurezeanu, ambasadorul Romaniei in Germania, a dezvaluit ca acesta s-a gandit sa refuze postul.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Publicistul Emil Hurezeanu a fost numit ambasador al Romaniei la Berlin in 2015, insa sotia sa, Rucsandra, nu l-a urmat pe acesta in capitala Germaniei. Rucsandra Hurezeanu, care are o afacere cu dermato-cosmetice, a dezvaluit pentru life.ro cum se intalneste cu sotul sau: Emil vine destul de des în România, eu merg la Berlin…”. Intrebata daca functioneaza relatia in aceste conditii, Rucsandra a marturisit: Depinde ce înseamnă funcţionează. E greu, pentru că noi eram o familie cu doi copii, cu bone, bunici, casa era plină. Acum soţul meu şi copilul cel mare, Luca, sunt în Germania şi casa pare goală acum. Asta este situaţia. Pe de o parte am înţeles plecarea lui, îi place mult ce face”.

Sotia lui Hurezeanu a dezvaluit si ca publicistul s-a gandit sa refuze numirea ca ambasador, dupa ce, initial, o acceptase.
Când i s-a propus această funcţie, a zis „da” pe loc. Şi eu, care cred în intuiţie, am zis că aceasta era şi răspunsul potrivit. Pentru că după aceea, a stat şi s-a gândit la ce se va întâmpla, că el pleacă şi noi rămânem aici şi a început să  se gândească că se poate răzgândi”, a declarat Rucsandra Hurezeanu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI