Majoritatea oamenilor cumpără  locuinţă o singură dată în viaţă şi acest fapt este un pas important şi responsabil pentru fiecare. Flatfy regular petrece sondaje şi cercetări, pentru a înţelege mai bine dorinţele şi grijile cumpărătorilor înainte de a cumpăra locuinţe proprii şi cum productul- IT poate să fie de folos în acest caz. Cu privire la unele întrebări şi probleme, pe care le-am clarificat în prezent, vă povestim mai departe.

Dintre ce alegem?

Principala problemă a cumpărătorului este lipsa de experienţă în cumpărarea locuinţelor, ce trage după sine o mulţime de întrebări. Prima întrebare este lipsa informaţiilor structurate. Studiind informaţiile despre complexele rezidenţiale pe site-urile dezvoltatorilor, cumpărătorii des evidenţiază caracterul publicitar. Pentru a afla câte apartamente sunt în casă, din ce materiale sunt construiţi pereţii, ce infrastructură este în complex, ce puncte de interes se află în jurul complexului locativ şi altele, trebuie foarte atent de căutat aceste date, de multe ori apelând la ajutorul forumuri-lor şi altor surse, pentru aceasta trebuie să dispui de incredibil de mult timp liber.

A doua problemă este, că site-urile dezvoltatorilor sunt diferite. Nu este atât de simplu de a compara două imobile în stadiul construcţiei de la diferiţi dezvoltatori.

Anume pentru aceasta, echipa catalogului de imobiliare noi New.Flatfy.ro deja a găsit toate Ansambluri Rezidenţiale în Bucureşti şi alte regiuni şi a structurat informaţiile despre ele. Vă rămâne numai să selectaţi şi să comparaţi!

Ce ni s-a primit – 670 de proiecte în Bucureşti şi alte regiuni din ţară de la 399 de Companii de construcţie deja sunt acum afişate pe un singur site- Korter.ro

Unde se construieşte această casă?

Studiind necesităţile cumpărătorilor imobiliarelor noi, am clarificat că investitorii în primul rând acordă atenţia asupra costului şi locaţiei imobilului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cu locaţia sunt două probleme principale, oamenii sau ştiu sigur unde doresc să locuiască (de exemplu, copii frecventează această şcoală, părinţii trăiesc în apropiere şi doresc numai în acest sector) sau nu ştiu deloc unde vreau să trăiască, şi vreau să înţeleagă în ce loc este mai bine.

Noi propunem posibilitatea de căutare şi selectarea Ansamblurilor Rezidenţiale pe hartă. Aici veţi putea uşor să remarcaţi, ce şi unde se construieşte, ce fel de densitate a construcţiilor este, ce se află în vecinătate, ce fel de şcoli, grădiniţe şi parcuri sunt, cum stă cu legătura de transport, ş.a.

Vreau să cumpăr aici un apartament, dar nu ştiu dacă pot?

După ce s-au decis cu locaţia, oamenii încep să se gândească, dacă le ajung bani pentru cumpărătură. Pentru a răspunde la această întrebare, noi am clarificat preţul minim pentru un metru pătrat  pentru fiecare Ansamblu Rezidenţial din catalog, în parte. Conform acestui preţ, desigur,  că nu întotdeauna există posibilitatea de a afla preţul total a unui anumit apartament concret, dar el permite selectarea Complexului Locativ şi oferă posibilitatea de a înţelege că acest imobiliar este scump pentru mine,  dar acesta merită de a fi  luat în considerare, deoarece eu pot să-mi permit financiar să cumpăr un apartament de 75 de metri

pătraţi.
Se primeşte, că costul celor mai ieftine apartamente din Bucureşti începe de la 500 de euro pentru un metru pătrat,  preţul locuinţelor de elită încep de la 1050 de euro pentru un metru pătrat.

În viitor, la solicitarea utilizatorilor, planificăm să aprofundăm informaţiile privind costul, concretizând până la preţul apartamentelor întregi în parte. Pentru acest lucru, este nevoie să cooperăm mai intens cu dezvoltatorii şi vânzătorii de bunuri imobiliare şi noi aşteptăm cu nerăbdare o colaborare rezultativă din partea lor

Cum rămâne cu riscurile, doar aceasta este o investiţie?

Piaţa imobiliarelor noi este o investiţie, 50% din apartamentele noi cumpărate revine la stadiul fundaţiei sau când casa este în stadiu de construcţie. Anume din cauza riscului de a rămâne fără nimic, în jumătate din cazuri oamenii preferă o locuinţă de pe piaţa secundară unui apartament într-o clădire nouă/

Noi nu putem oferi garanţii că casa va fi construită, dar garantăm la maxim cele mai obiective informaţii şi date pe site-ul nostru. Pentru realizarea acestui lucru, avem un departament întreg de content-manageri şi jurnalişti-analitici.

Dar  totuşi, pentru, ca utilizatorul să poată evalua mai bine "riscurile investiţionale"- am adăugat în catalog nu numai proiecte "active”, dar şi cele finalizate. Pe fiecare pagină a Companii de construcţie există posibilitatea de a face cunoştinţă cu  informaţii despre Compania, de cât timp există compania, câte proiecta are acum în stadiu de construcţie şi câte deja sunt finalizate.

Oare este convenabil aşa?

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Imobiliarele New.Flatfy.ro funcţionează perfect la toate dispozitivele: la computator, pe tabletă, pe telefon mobil. Puteţi să vă aşezaţi acasă împreună cu soţia/ soţul, să pregătiţi un ceai/ să turnaţi câte un pahar de vin şi împreună să vă alegeţi locuinţa de vis folosind ecranul mare al computatorului. După aceasta, adăugaţi Ansamblurile Rezidenţiale care v-au căzut pe plac- în „favorite” şi pe viitor veţi primi actualizări despre aceste proiecte pe telefonul mobil, inclusiv ştiri de la dezvoltatorii lor.

De asemenea, am lansat  prima aplicaţie mobilă cu imobiliare noi din România- pentru utilizatorii de smartfonuri şi tablete pe Android. Mai amănunţit despre aplicaţie, citiţi pe Google Play Market.

Ce se aşteptă în viitor?

Atunci când planificăm dezvoltarea catalogului, suntem mereu interesaţi de la utilizatori, de ceea ce au nevoie. De exemplu, chiar acum pe site-ul nostru  avem lansat un sondaj, pe baza rezultatelor căruia vom corecta ceea ce va apărea în catalog în viitorul apropiat şi la ce vom acorda mai multă atenţie.

Deja acum putem spune că foarte în curând vom lansa câteva caracteristici cerute şi vom extinde datele disponibile pe site despre imobilele României.

Sunteţi gata să cumpăraţi un apartament nou într-o clădire nou construită din Bucureşti? Alegeţi opţiunile potrivite chiar acum pe New.Flatfy.ro!

New.Flatfy.ro- o alegere confortabilă a imobiliarelor noi din România!

Vă amintim, că  Flatfy.com este un serviciu online pentru alegerea apartamentelor. Sistemul de căutare Flatfy colectează toate anunţurile pentru vânzare şi chirie a locuinţelor şi oferă posibilitatea de a alege confortabil locuinţele pe un singur site, dintre toate ofertele de pe piaţă. Flatfy operează în 37 de ţări, în 2016 proiectul a fost lansat în România şi la 30 martie 2018 a fost lansat catalogul de imobile noi, iar în octombrie 2017 a fost lansat catalogul similar de clădiri noi în Moldova vecină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si