Neymar blond

Tip excentric, Neymar nu se dezminte nici in Rusia! Vedeta Braziliei a renuntat la frizura afisata la inceputul Campionatului Mondial, pe motiv ca nu avea noroc pe gazon.

Neymar blond

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Astfel, in optimi, la partida sustinuta in compania Mexicului, fotbalistul de la PSG a aparut pe teren cu un nou loolk! El a renuntat la blondul obtinut prin decolorare si s-a vopsit brunet! In plus, s-a si tuns un pic si, acum, arata mai degraba ca un pusti de bani gata decat ca un star de cinema asa cum a anuntat el ca isi doreste sa fie dupa ce isi va incheia cariera de jucator.

Neymar in meciul cu Mexic

Schimbarea i-a adus insa noroc vedetei Selecao, drept dovada ca sud-americanii au reusit sa ajunga in sferturile competitiei cu doua goluri semnate de Neymar!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si