Nicholas Latifi, pilotul canadian al echipei Williams, a dezvăluit marţi că a fost ţinta ameninţărilor cu moartea, pentru că a provocat intervenţia maşinii de securitate în timpul Marelui Premiu de la Abu Dhabi, ultima cursă a actualului sezon din Campionatul Mondial de Formula 1, informează AFP.

Pilotul a fost amenințat cu moartea

„De îndată ce steagul de sosire a fost fluturat, am ştiut ce se va întâmpla pe reţelele de socializare.

Faptul că am crezut că este mai bine să închid Instagram-ul şi Twitter-ul de pe telefonul meu pentru câteva zile spune tot ce trebuie să ştim despre cruzimea lumii online", a precizat el.

Cei de la Mercedes au depus o contestaţie cu privire la rezultatul cursei şi a luptei pentru titlu, care în cele din urmă a fost retrasă. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: O mașină a luat foc pe A4. Șoferul a reușit să iasă în ultimul moment

Verstappen este noul campion mondial în F1

„Îmi dau seama că am puţine şanse să-i conving pe cei care au acţionat în acest mod faţă de mine să-şi schimbe atitudinea- şi că ar putea chiar să folosească acest mesaj împotriva mea- dar este corect să denunţ acest gen de comportament şi să nu rămân tăcut", a mai subliniat pilotul canadian.

Citeste si: Rafael Nadal a fost confirmat pozitiv cu COVID-19


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si