Ministrul interimar al Apărării Nicolae Ciucă a fost propus şi votat de Biroul Executiv al PNL pentru funcţia de premier, cu unanimitate de voturi, a precizat News.ro. Decizia a fost anunţată oficial de Rareş Bogdan şi de Gheorghe Flutur, dar propunerea a aparţinut liderului PNL Florin Cîţu.

Nicolae Ciucă, votat în unanimitate în BEx

Gheorghe Flutur a precizat că votul pentru Ciucă a fost unanim şi că propunerea a fost a lui Cîţu.

La ora 16:00 este programată o întâlnire cu PSD, la care va prticipa şi Nicolae Ciucă, urmând să se discute împărțirea ministerelor.

„Din multiple motive ce ţin de rigurozitate, cunoaşterea statului român, de momentul actual şi datorită capacităţii sale manageriale pe care a reuşit să şi-o demonstreze ca Şef de stat Major al Armatei Române”, a explicat Rareş Bogdan raţiunile desemnării lui Ciucă de către PNL. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Nicușor Dan cere ajutor Guvernului. Acesta susține că bucureștenii nu pot plăti 600 de lei gigacaloria

Gheorghe Flutur a ținut să explice că a renunța la numirea preşedintelui partidului ca premier demonstrează capacitatea partidului de a înţelege că mai importantă e ţara decât un om, conform news.ro.

”Eu cred că trebuie observat inclusiv la preşedintele Florin Cîţu această atitudine pragmatică şi sinceră de a merge mai departe”, a afirmat el.

Citeste si: PSD a decis ca Marcel Ciolacu să fie premier. Social democrații acceptă varianta prim-ministrului prin rotație


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si