Votul a început în această dimineață, la ora 07:00. Sute de mii de oameni au ieșit la vot până în momentul de față, printre care și persoane din viața politică românească.

Printre acestea se află și Nicolae Ciucă. Președintele Senatului a votat la secția din Balotești.

Citește și: VIDEO România votează. LIVE TEXT de la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie 2024

Nicolae Ciucă îndeamnă toți cetățenii români să iasă la vot

După ce a ieșit din secția de votare, Nicolae Ciucă, potrivit Digi 24, a spus că: „Am votat pentru dezvoltarea României, pentru o viață mai bună în fiecare comunitate, pentru siguranța românilor, pentru păstrarea valorilor, tradițiilor și a credinței, pentru o Românie puternică într-o Europă unită, pentru parcursul european al României. Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Nicolae Ciucă, Președintele Senatului

Nicolae Ciucă la secția de votare din Balotești

[Sursa foto: Facebook Nicolae Ionel Ciucă]

Citește și: Unde pui ștampila corect pe buletinele de vot la alegerile din 9 iunie 2024?

De asemenea, Nicolae Ciucă a spus că ziua de 9 iunie 2024 reprezintă un moment foarte important pentru România, afirmând cât de mult contează cine ne reprezintă la Bruxelles și cine ajunge în funcția de primar în toate comunitățile.

În cadrul unei postări de pe pagina sa oficială de Facebook, Nicolae Ciucă le-a transmis Românilor un mesaj la finalul căruia spune că: „Vă îndemn să mergeți la vot și să alegeți cu inima și sufletul, pentru România de mâine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si