„Peste 130.000 de tineri susţin astăzi prima probă la bacalaureat, cel mai important examen din parcursul lor educaţional de până acum. De acest test depinde viitorul fiecăruia- un examen complex în care contează mult cunoştinţele şi aptitudinile dezvoltate în ultimii ani de studiu, dar şi dedicarea profesorilor şi sprijinul părinţilor. Mult succes astăzi, la proba de Limbă şi Literatură Română!”, a scris Ciucă pe Facebook.

Citește și: Lista alimentelor care se vor ieftini! Schimbări în planul Guvernului pentru plafonare

Peste 130.500 de elevi vor susține, luni, prima probă scrisă a examenului de bacalaureat, respectiv cea de Limba română. Intrarea în săli se face până la 08.30, iar examenul începe la 09.00. Primele rezultate ale sesiunii de vară a examenului vor fi afișate în 3 iulie, până la ora 12.00.

Subiecte Română BAC 2023: Verifică online subiectele în format JPG. Baremul de corectare, pe Edu.ro

Subiecte Română BAC 2023: Elevii de clasa a 12-a susțin azi prima probă scrisă din cazul examenul de Bacalaureat 2023, la Limba și Literatura Română. Vă prezentăm subiectele la Română BAC 2023 și baremul la Română BAC 2023.

Citește și: Premierul Marcel Ciolacu, la Chișinău: "Relațiile comerciale dintre România şi Republica Moldova, anul trecut, s-au mărit cu 50%"

Subiecte Română BAC 2023: Verifică online subiectele în format JPG. Acestea vor fi disponibile imediat după încheierea examenului, în jurul orei 12:00. Baremul de corectare se afișează pe Edu.ro, la ora 15:00.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Ministrul Economiei: Salariul minim trebuie să ajungă la 1.000 de euro şi este posibil până la începutul anului 2025

Examenul începe la ora 09:00, iar elevii au acces în sălile de examen pentru Română- BAC 2023 după ora 08:00.

Citește și: Nicolae Ciucă a demisionat! Cine ar urma să preia funcția de premier interimar

Baremul se va publica pe site-ul oficial al Ministerului Educației-

subiecte.edu.ro/2023/bacalaureat/Subiecte_si_bareme

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si