Sotii Mischie nu aveau conturi ori locuinte in strainatate, iar unele din proprietatile primite mostenire cu ani in urma nu mai apar in ultima declaratie de avere ale Sandei Mischie, sef al Sectiei Medicina 1 a Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu.

Nicolae Mischie si-a reglat socotelile privind impartirea averii cu mult inainte de decesul care avut loc duminica, pe patul spitalului din Capitala.

A facut acest lucru impreuna cu sotia sa, dupa ce a invins de mai multe ori moarte in anii trecuti. 

Averea atat de cunoscuta in anii de glorie a lui Nicolae Mischie s-a redus in ultimii ani, astfel ca din aceasta au disparut veniturile ridicate, care erau intoarse pe toate partile de presa cand politicianul era numarul unu la judet, dar si numarul mare de locuinte mostenite de cei doi soti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu toate acestea, proprietatile ramase au fost impartite, in egala masura, celor doi copii. Mischie a ramas, la deces,doar cu un teren pe numele sau, iar sotia, cu un spatiu comercial.

in ce priveste veniturile celor doi soti, medicul Sanda Mischie aducea, anual, cei mai multi bani in casa, aceasta avand un venit declarat anul trecut de peste 76.000 la SJU Targu-Jiu, completat cu 2680 de lei de la Colegiul Medicilor si alti 5500 de lei din alte activitati profesionale.

Sursa: gorj-domino.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si