Close sidebar
Close sidebar

Nicolas, cuvinte dure pentru Kinga: „Tupeul tău nu are limite”

După un date mai puțin reușit, Nicolas a vrut să le arate telespectatorilor adevărata față a Kingăi și au mers în camera roșie pentru a avea o primă discuție după întâlnirea din afara casei.

Madalina Grigore,

Kinga și Nicolas în camera roșie după un date mai puțin reușit.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Kinga este în Casa Iubirii încă de la începutul show-ului. După drama pe care a trăit-o alături de Radu, blondina speră la o relație cu Nicolas, dar comportamentul și nesiguranța de care tânăra dă dovadă i-au dat de gândit acestuia care vrea să îi dezvăluie adevărata față.

Kinga și Nicolas, discuție după întâlnire

Kinga și Nicolas au mers în camera roșie pentru a avea o primă discuție după întâlnirea pe care au avut-o în afara casei.

Atitudinea Kingăi l-a făcut pe Nicolas să recurgă la un gest extrem.  Comportamentul Kingăi  de la date l-a scos din sărite pe Nicolas.

Citeste si:  Un fost concurent ”Casa Iubirii” face dezvăluiri incredibile despre Kinga: ”Este o persoană cu mai puține sentimente”

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

După ce a ezitat să se apropie de el, Nicolas și-a dat seama că totul este doar un joc și că blondina nu este reală în ce spun și ce face. 

Nicolas, cuvinte dure la adresa Kingăi

Să văd dacă tupeul tău nu are limite, și nu are. Sfidarea pe care o faci față de milioanele de oameni care ne privesc, față de mine și de oamenii care se îngrijesc de acest proiect și o să vadă toată lumea. Nu ai cum să te joci cu milioane de suflete și, în special, cu astea trei, eu, mama și tata”, i-a

reproșat Nicolas Kingăi.

Nicolas a spus în nenumărate rânduri că intențiile sale față de Kinga sunt reale, în ea doar se joacă cu el. Concurentul și-a luat adio de la o posibilă relație cu Kinga, după ce i-a văzut comportamentul.

Citeste si: Noi detalii din Casa Iubirii. Andreea Mantea îl pune la zid pe Nicolas

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI