Sicriul cu trupul Nicoletei Botan a ajuns ieri dupa-amiaza la Vaslui, orasul sau natal. A fost depus deja la capela Bisericii "Adormirea Maicii Domnului, din centrul orasului, iar prietenii si apropiatii isi iau ramas bun de la Nicoleta. Inmormantarea va avea loc joi.

Conform presei vasluiene, parintii si socrii tinerei sunt in stare de soc. Ei spun ca nu-si pot imagina cum s-a putut petrece o asemenea tragedie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Intre timp, sotul ucigas se afla in arest. Judecatorii au decis arestarea sa preventiva pentru 30 de zile, el este acuzat de omor. 

Nicoleta Botan avea din toamna anului trecut un ordin de restrictie in ceea ce-l priveste pe Marius Botan, barbatul care a ucis-o si cu care avea doi copii: o fetita de 5 ani si un baietel de un an.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si