Tanara de 35 de ani avea un ordin de protectie impotriva sotului ei, acestuia fiindu-i interzis sa se apropie la mai putin de 200 de metri de femeie, dar si de cei doi copii ai lor, relateaza observator.tv.

Nicoleta Botan, fondatorul clubului de copii & cresa si gradinita din sectorul 2  este mamica

unei superbe fetite care are aproape trei ani. Nicoleta a combinat antreprenoriatul cu „mamicia” si simte ca se afla pe drumul cel bun. O are pe fetita zilnic langa ea, chiar daca nu e deloc usor sa lucrezi cu copilul agatat de gat sau sa vorbesti cu parintii in timp ce copilul iti urla in ureche.

Dar e multumita ca stie exact ce mananca fetita, are siguranta ca nu e "uitata" in fata televizorului si stie exact la ce activitati participa. „N-o sa fac pe grozava si sa zic ca a fost sau este usor! Deloc! Dar atunci cand faci ceva ce iti place, faci din suflet, cu pasiune si stii ca va fi bine”, sunt primele cuvinte pe care mi le spune antreprenoarea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nicoleta Botan provine dintr-o familie modesta. Cand era mica, visa ca intr-o zi o sa devina invatatoare sau profesoara de muzica. "N-am nici in clin, nici in maneca cu muzica, dar imi place sa cant atunci cand stiu sigur ca nu ma aude nimeni.

Asta e secret, desigur".

Nicoleta si-a inceput cariera de jos, primul job al sau fiind cel de vanzatoare intr-un magazin. Asta se intampla acum aproape 20 de ani. Apoi, pe parcursul facultatii, antreprenorul a mai avut o serie de joburi: operator receptie, operator call-center, supervisor call-center. Ultimii zece ani dinainte de Funny Land i-a petrecut activand in mobile marketing, un domeniu frumos, dar care nu a mai atras-o dupa nasterea fetitei.

In 2008, antreprenoarea a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, iar in 2011 a finalizat un master in Comunicare Manageriala si Resurse Umane. Nicoleta considera ca fiecare experienta profesionala a contribuit la evolutia ei si la omul care este astazi.

Povestea din spatele acestei afaceri

Ideea de Funny Land a fost undeva in ea de mult timp, doar ca nu stia ca va purta acest nume.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pentru acest nume am facut un "brainstorming" cu sotul si dupa mai multe variante, a decis ca acesta li se potriveste. „ Iubesc copiii si mi-am dorit mereu sa lucrez cu ei sau pentru ei. Cineva acolo sus, a dorit ca eu intai sa trec prin alte incercari, sa capat experienta si apoi sa ma concentrez pe activitati ce implica copiii. Pana sa vina pe lume Ruxandra mea, am activat in mobile marketing (timp de 10 ani). Dupa asta, am simtit ca e momentul sa fac o schimbare. Nu ma mai regaseam in domeniul in care lucrasem atata timp desi imi placuse foarte mult ce faceam", povesteste Nicoleta. Trebuia sa o ia de la capat! si ce ar fi fost mai potrivit decat sa urmeze un vis mai vechi!?! si a facut-o. A luat totul de la zero: investitii, pregatiri, calificari si cursuri specifice.

Citeste interviul complet al Nicoletei Botan AICI. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si