Pentru publicul pasionat de lumea showbiz-ului, o nouă ediție a emisiunii "Invitatul de 12" va fi difuzată în această duminică, la ora 12:00, atât pe Kanal D2 cât și pe Radio Impuls. Cosmin Cernat o va avea invitata in platou pe talentata și carismatica Nicoleta Nuca, care va dezvălui în cadrul interviului aspecte mai puțin cunoscute din viața sa personală și profesională.

În timpul emisiunii, Nicoleta Nuca is va deschide inima in fata fanilor săi și va oferi o perspectivă autentică asupra vieții în lumea showbiz-ului.

Artista va vorbi despre sacrificiile și eforturile depuse pentru a ajunge la succes, subliniind că nu regretă nimic și că fiecare etapă a fost necesară pentru realizarea visului său.

Nicoleta Nucă, despre munca din spatele succesului

Lumea showbiz-ului nu este doar roz si draguta. Nu este o lume usoara, cea in care ne invartim si ne facem veacul… Nu regret nimic, nu vreau sa para ca ma plang, din contra; am muncit si am sacrificat ani si poate zile in care m-as fi putut juca ca un copil normal ca sa ajung in punctul asta. Dar spre asta am mers si asta mi-am dorit… ”, spune Nicoleta Nuca.

Nicoleta Nucă se simte “acasa” in trei țări diferite, fiecare cu un rol esențial în formarea sa ca individ. Republica Moldova, locul nașterii, Italia, țara în care s-a dezvoltat ca persoană, și România, țara în care a reușit să-și pună în practică talentul și cunoștințele acumulate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pentru mine, acasa este in cele 3 tari: Republica Moldova, acolo m-am nascut, in Italia m-am format din punct de vedere al personalitatii, am plecat acolo in adolescenta...Romania a fost si este tara in care, in sfarsit, am reusit sa pun in practica tot ceea ce am acumulat. Acasa e acolo unde sunt bine cu inima si cu sufletul”,  spune cantareata. 

Cu un aer misterios și un zâmbet sincer, Nicoleta Nuca împărtășește și visul său de a trăi în alte locuri, evidențiind că ar putea jongla între Australia și Statele Unite ale Americii, în

special la New York. Cu toate acestea, cântăreața recunoaște că apreciază liniștea și poate în cele din urmă să opteze pentru un stil de viață mai relaxat.

“Daca ar fi sa ma mut, jonglez intre Australia si Statele Unite al Americii, in New York… probabil, daca m-as muta acum, la New York, la varsta asta, ar fi perfect, dar s-ar putea dupa 40 de ani sa mi se para obositor, pentru ca imi place linistea ”, povesteste Nicoleta Nuca. 

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Asadar, nu ratati in aceasta duminica emisiunea "Invitatul de 12", difuzata simultan pe Kanal D2 si Radio Impuls, la ora 12:00, pentru a descoperi povestea fascinantă și autentică a Nicoletei Nuca și pentru a afla mai multe despre parcursul său în lumina reflectoarelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si