Recent, artista a povestit sperietura prin care a trecut în acea zi fatidică.

Niculina Stoican, implicată într-un accident rutier

Niculina Stoican, în vârstă de 49 de ani, a fost invitată recent în cadrul unei emisiuni unde a rememorat accidentul grav pe care l-a avut în 2007.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Artistă a recunoscut că la acea vreme îi place viteza și că din această cauză a avut de multe ori permisul suspendat. Ea a dezvăluit că a provocat un accident în urmă cu 12 ani pe Drumul National 7, județului Argeș.

Citeste si: Iubita tânărului care s-a sinucis la Constanța, criticată dur:"îi mânca banii și l-a înșelat cu altul"

Citeste si: Incendiu izbucnit la un autobuz în Craiova. Focul s-a extins la o locuinţă aflată în zonă- FOTO

Citeste si: Tânără fără documente de călătorie găsită ascunsă în maşina fratelui său, la Vama Borş

“Am trăit un șoc atunci. Conduceam cu viteză și în fața mea a sărit o mașină. Nu puteam să evit pentru că din partea cealaltă venea un tir. Am închis ochii și am pus o frână de s-a lăsat botul mașinii. L-am lovit pe acel bărbat din plin și am dat cu el printre niște pomi. A fost o minune că a ieșit viu din acest accident”, a povestit Niculina Stoican în cadrul unei emisiuni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si