Close sidebar
Close sidebar

Nicusor Constantinescu a provocat un adevarat scandal in sala de judecata: "Am fost adus acum cu forta. M-au adus cu dricul si cu ambulanta"

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu a provocat un adevarat scandal la Curtea de Apel Bucuresti, in timpul procesului in care este acuzat de abuz in serviciu. Pentru circul creat, omul de afaceri a fost amendat cu 4.000 de lei.

Alexandra Chiric,


DISTRIBUIE
acest articol

Nicusor Constaninescu trebuia sa fie audiat astazi la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu si a prejudiciat statul cu 30 milioane de lei. El a fost adus de la penitenciar cu o ambulanta si a intrat in sala de judecata in carje, ajutat de cadrele medicale, relateaza Agerpres.

Doar ca aici, fostul presedinte al CJ Constanta a refuzat dea o declaraţie în dosar: "Am fost adus acum cu forţa. Vreau să dau o declaraţie, dar trebuie să vorbesc 4 ore.(....) sunt 50 de volume. M-au adus cu dricul şi cu ambulanţa".

Acesta a avut un schimb dur de replici cu magistratul care se ocupă de acest caz, judecătoarea Anamaria Trancă. Acesta a tipat la judecatoare de mai multe ori, motiv pentru care a fost amendat cu 4.000 de lei.

"Nu ţipaţi la mine şi nu vorbiţi peste mine.

De cinci minute ţipaţi la mine.(...) Nu mai vorbiţi peste mine. Au fost aduşi medici să vă asiste. Încă o amendă de 1.000 de lei. Aţi avut această atitudine încă de la primul termen al procesului", a declarat judecatoarea.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Nicusor Constantinescu a fost saltat de jandarmi pe 20 mai, in miezul zilei, din spital, si a fost transportat pe targa pana in holul institutiei.

Nu este prima oara cand baronul PSD lungeste procesele in care este implicat pe motiv de boala.

In anul 2014, el a fost plecat timp de 6 luni in Statele Unite ale Americii, unde s-a operat de cancer la prostata.

Tot atunci, in timp ce magistratii il credeau pe patul de spital, a fost surprins de mai multe ori cu tigara in mana la terase si pe strada, dar si la un mall, unde isi facea cumparaturile.

Avocatii au decis ca cererea de schimbare a starii de arest cu cea de arest la domiciliu va fi judecata pe 28 iunie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI