”Astăzi am plătit datoria de 500 de milioane de lei către Termoenergetica, ceea ce înseamnă că această cursă contra cronometru parcursă de Primăria Capitalei şi-a atins scopul”, a scris primarul pe Facebook.

Nicușor Dan a anunțat că Primăria Capitalei a plătit datoria către Termoenergetica

”Imediat ce Guvernul le-a permis, pentru o perioadă foarte scurtă însă, ridicarea plafonului de îndatorare, a parcurs în timp record, împreună cu colegii lui si cu reprezentantii bancilor, toate procedurile necesare achiziţionării unui credit, comprimând în doar o lună demersurile care în mod normal ar fi durat trei

luni”. 

Citește și: Bucureștenii vor intra în Noul An degerați: „Avariile acestea vor fi încă, din păcate, mult timp de acum încolo”

Nicușor Dan a obținut un credit pentru a achita datoria. El a ținut să le mulțumească tuturor implicați în acest proces.

Bucureștenii vor avea troleibuze noi, dotate cu Wi-Fi și GPS, din 2024

Contractul a fost semnat pentru achiziția a 100 de troleibuze, din 2024.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Prețurile de la Târgul de Crăciun din Piața Constituției continuă să uimească vizitatorii: „Bătaie de joc”

"Încă o achiziție importantă pentru modernizarea mijloacelor de transport în comun pentru București: am semnat astăzi împreună cu firma Solaris contractul pentru achiziția a 100 de troleibuze. Este vorba despre troleibuze de 12 metri care au toate facilitățile: podeaua coborâtă, acces pentru persoanele cu dizabilități, wi-fi precum și sistem de monitorizare GPS.

Termenul de livrare este de 22 de luni.

Aceste troleibuze au o autonomie de 20 de kilometri, ceea ce înseamnă că la capetele de linie troleibuzul are o mobilitate mai mare pentru a efectua bucla acolo unde nu există fir. Pentru aceste mijloace de transport garanția este de 300.000 de kilometri de la data recepției sau cinci ani. Primul troleibuz va veni peste 15 luni, deci la începutul lui 2024", a anunțat Nicușor Dan într-o postare pe Facebook.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si