Nicusor Dan a declarat ca regereta ca parasestie Asociatia dupa opt ani si jumatate, insa a precizat ca Uniunea Salvati Romania (USR), partidul nou infiintat cu care vrea sa candideze la alegerile parlamentare, este o cauza mult mai importanta.

"Incepand de astazi voi fi consilier general. Astazi, dupa opt ani si jumatate, demisionez din Asociatia Salvati Bucurestiul, pentru a nu fi in conflict de interese. Opt ani si jumatate nu e putin.

Aveam proiecte matematice, aveam planuri cu familia, cu prietenii, aveam carti de citit. Toate lasate in asteptare. Nu stiu daca voi ierta, dar sigur nu-i voi uita pe ticalosii care m-au obligat sa-mi neglijez proiectele", a scris Dan pe Facebook.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Pe de alta parte, am cunoscut sute de oameni deosebiti cu care am impartasit cauze. A fost o fericire si o onoare sa fim colegi. Uniunea Salvati România e cauza cea mai importanta acum. Putem impreuna sa schimbam România", a adaugat el.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si