Primarul Capitalei a scris pe pagina sa de Facebook că vizitatorii se pot bucura de concerte, de mâncarea tradiţională, de produsele artizanale ale meşterilor prezenţi la târg, dar și de activităţi la patinoar, carusel şi cea mai mare roată panoramică din România.

Nicușor Dan a vizitat Târgul de Crăciun din Piata Constituției

„Am vizitat în această seară Târgul de Crăciun Bucureşti 2022 din Piaţa Constituţiei şi m-a bucurat faptul ca foarte mulţi oameni, bucureşteni şi turişti deopotrivă, au venit la deschidere în ciuda ploii.

Citește și: S-a deschis Târgul de Crăciun din Capitală

Pe toată perioada Târgului cei mari se pot bucura de concerte, de mâncarea tradiţională şi de produsele artizanale ale meşterilor prezenţi la târg, iar cei mici au la dispoziţie o serie de activităţi în parcul de distracţii cu patinoar, carusel şi cea mai mare roată panoramică din România, cu o înălţime de 36 de metri”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.

Vizitatorii sunt așteptați în număr cât mai mare

„Accesul este gratuit, iar târgul va fi deschis până pe data de 26 decembrie”, a mai spus Dan.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Târgul din acest an are peste 70 de căsuţe din lemn unde vizitatorii pot alege dintre cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale şi produse alimentare. 

Citește și: Nicușor Dan, detalii de la deschiderea Târgului de Crăciun din Piața Constituției: ”Vom avea un ecran uriaş”

Vizitatorii se pot bucura de patinoar, de carusel, de o roată panoramică, dar și de căsuța lui Moș Crăciun.

Târgul de Crăciun al Municipiului București va fi deschis publicului în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie 2022, zilnic, de luni până vineri, între orele 12:00-23:00 iar sâmbăta și duminica între orele 10:00-23:00.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si