„Sunt două lucruri de care Gabriela Firea ar vrea ca bucureștenii să uite, dar nu se poate: de bilanțul real al guvernării sale și al PSD și de sigla PSD pe care o poartă în spate. Ar vrea ca bucureștenii să uite că a venit la primărie de mână cu Liviu Dragnea.(...) Ar vrea să uite că oamenii săi de încredere, viceprimarul Bădulescu și Speranța Cliseru au fost în dispozitivul de la 10 august, când bucureșteni pașnici au fost bătuți de Jandarmerie.

Citeste si: Salariu minim de 3.000 de lei și scutire de la plata impozitului. Cine sunt românii care vor beneficia de facilități

Am ales să facem evenimentul acesta la intersecția dintre București și Voluntari pentru că, așa cum Liviu Dragnea a vrut să conducă România pe modelul Consiliului Județean Teleorman, așa Gabriela Firea a vrut să conducă Bucureștiul pe modelul Primăriei Voluntari. Cel mai semnificativ exemplu sunt zecile de companii municipale care au înghițit bani cât centura Bucureștiului și unde au fost angajați pe salarii foarte consistente oameni din aparatul de partid.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ce poate fi mai semnificativ ca bilanț decât zecile de mii de bucureșteni care, la ora asta nu au apă caldă de două săptămâni și nimeni nu vine să le spună când o să înceteze această situație.

Citeste si: Acuzații grave la adresa lui Rareș Bogdan. A încălcat legea în plină stare de urgenţă

Revoluția în trafic – zero, mari parcări la intrarea în oraș- zero, benzi unice pentru autorbuz și troleibuz – zero, semoaforizare inteligentă – zero, piste de bicilete – zero, RADET – faliment, Termonergetica – aproape de faliment,

180 de milioane de euro, bani europeni pentru termoficare – zero, Registrul spațiilor verzi – zero, stații de monitorizare a poluării – zero, STB-ul, aproape de faliment, Spitalul Metropolitan – zero, noua Polivalentă – zero, centre de conferințe – zero, noi creșe – zero, noi grădinițe – zero, noi școli – zero, nou plan urbanistic general, care să dea o perspectivă asupra orașului – zero.

Citeste si: Decizia bombă care ar putea salva Europa după coronavirus

Cui nu-i place să plece din București – ăsta este mesajul definitoriu pe care primarul Bucureștiului l-a adresat bucureștenilor. Eu cred că e mai simplu să plece primarul din București. Oricum, n-a venit în București decât în vizită, n-a locuit o singură zi în București, n-a stat în trafic, n-are nicio legătură cu acest oraș”, a declarat Nicușor Dan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si