Nicușor Dan a declarat public ce proiect va plasa Bucureștiul în categoria orașelor europene. Primarul a postat pe contul său de Facebook cu ce se va mândri capitala țării până la sfârșitul anului.

Nicușor Dan, planuri mari pentru București: "Acest complex va fi un etalon" 

Nicușor Dan a câștigat alegerile locale din 2024  și a obținut un nou mandat în funcția de primar al Bucureștiului.

Candidat independent, Nicușor Dan a obținut, potrivit ultimelor rezultate, 48,3% din numărul total de voturi.

Citește și: Situație fără precedent la Primăria Sectorului 1. George Tuță a cerut ca sacii cu voturi să fie păziți, iar Clotilde Armand face acuzații grave: "I-am prins că vor să fure"

Nicușor Dan, planuri mari pentru București

[Sursa foto: Facebook- Nicușor Dan]

Nicușor Dan a declarat în mod public că dorește ca Bucureștiul să devină un oraș european. În aceste condiții, primarul Capitalei a declarat că până la finalul anului, în București, va fi realizat un complex de servicii sociale care va cuprinde o bancă de alimente, o cantină socială, un Centru de formare profesională în domeniul Horeca pentru persoane vulnerabile, un centru de informare şi consiliere pentru femei şi centre de zi pentru copii şi adulţi cu dizabilităţi. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Primarul a postat și o serie de fotografii cu lucrările de construcție, dar și cu planul care ilustrează aspectul finalizat al clădirii.

Citește și: VIDEO Rezultate parțiale alegeri locale 9 iunie 2024: Cine sunt noii primari din București, Cluj-Napoca, Iași, Constan ța, Timișoara, Brașov și alte orașe mari ale țării

Nicușor Dan, planuri mari pentru București

[Sursa foto: Facebook- Nicușor Dan]

”Bucureştiul va avea la sfârşitul acestui an cea mai mare Bancă de Alimente realizată de o autoritate publică din România.

Primăria Capitalei, prin Direcţia de Asistenţă Socială, construieşte în zona Lira-Sebastian un complex de servicii sociale care va avea mai multe funcţiuni: o Bancă de Alimente, o cantină socială, un Centru de formare profesională în domeniul Horeca pentru persoane vulnerabile, un centru de informare şi consiliere pentru femei şi centre de zi pentru copii şi adulţi cu dizabilităţi. Spunem astfel stop risipei alimentare, îi ajutăm pe cei care din motive financiare se află în situaţii de risc şi intrăm în rândul oraşelor europene unde acest concept funcţionează cu succes de mulţi ani. Acest complex va fi şi un etalon de eficienţă energetică pentru ca s-a optat pentru un sistem inteligent de utilizare a resurselor naturale, inclusiv prin acoperişuri verzi”, a transmis Nicușor Dan, pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si