Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Nicușor Dan, prima reacție după ce Ana Oroș a fost ucisă de o haită de câini în timp ce alerga

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis primul mesaj, după ce Ana Oros a fost omorâtă de câini, sâmbătă, în zona Lacul Morii.

Laura Macovei,

Nicușor Dan, prima reacție după ce Ana Oros a fost ucisă de o haită de câini în timp ce alerga

[Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Îmi pare rău că Ana OroȘ a murit ieri într-un mod atât de tragic. Condoleanţe familiei şi prietenilor săi. Am discutat ieri şi azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituţii, unele în subordinea PMB. Refuz să intru însă în jocul incriminării şi acuzaţiilor politice ”, a scris Nicuşor Dan pe pagina de Facebook.

„Cine a greşit va plăti”

Edilul general a mai anunţat că a cerut Corpului de Control al Primarului „ să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii, iar cine a greşit va plăti. Mai important, cu ce trebuie sa facă fiecare instituţie pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”.

Citește și: VIDEO| Destăinuirile Anei Oros după ce anul trecut a fost atacată de câini. Femeia a povestit cum a scăpat atunci cu viață

Reacția sa a fost una mult așteptată atât de Gabriela Firea, cât și de primarul Ciucu. 

Primarul Ciucu, prima reacție după cazul femeii ucise de câini în Sectorul 6: „Am cunoscut-o pe Ana chiar pe Lacul Morii. Am demarat propria anchetă la Poliţia Locală”

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a transmis, duminică dimineață, un mesaj cu privire la tragicul eveniment care a avut loc ieri lângă Lacul Morii din Sectorul 6 al Capitalei, unde o femeie a fost ucisă de câini în timp ce alerga.

Citește și: VIDEO| Declarațiile cutremurătoare ale martorilor tragediei de lângă Lacul Morii, unde Ana a fost ucisă de câini: „Era înconjurată de vreo 20 de câini, era decedată”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Primarul a lansat un atac la adresa edilului Nicușor Dan, subliniind faptul că a aşteptat să vadă poziţia acestuia şi critică în același timp ASPA, despre care susţine că are o politică ”total greşită” şi că ”în loc sa adune câinii de pe străzi, face campanii de "conştientizare" și adăposturi, ”un fel de PR pe bani publici”.  

Ce au declarat apropiații

Ana Oroș avea 43 de ani și era o iubitoare de călătorii. Un băiețel suferă acum după mama sa.

Aceasta iubea natura și făcea voluntariat la diferite asociații care promovau natura și sportul.

„Ana mergea foarte des pe munte. Nu a fost mâncată de urs,  este mâncată de câini într-o capitală europeană. Am mers cu ea împreună să verificăm acte de braconaj, am plantat în această zonă”,   spune Berceanu, un activist.

Citește și: VIDEO| Destăinuirile Anei Oros după ce anul trecut a fost atacată de câini. Femeia a povestit cum a scăpat atunci cu viață

Femeia nu era atacată pentru prima dată de câini, în luna aprilie a anului trecut ajungând în stare gravă la spital și fiind supusă unor operații.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cristian Gheorghe, prietenul Anei: "Multă lume se întreabă de ce a continuat să vină aici? Cuvintele Anei au fost ceva de genul: ”nu poți trăi cu frică, trebuie să-mi înving fricile”. Era bucuroasă, a trecut peste. A zis ”sunt bine, viața merge înainte, eu alerg în continuare”. A trecut peste, nu a dat vina pe nimeni, câinii nu sunt de vină, autoritățile, oamenii."

Citește și: VIDEO| Declarațiile cutremurătoare ale martorilor tragediei de lângă Lacul Morii, unde Ana a fost ucisă de câini: „Era înconjurată de vreo 20 de câini, era decedată”

„A trecut peste şoc, deşi a fost desfigurată şi atunci. I-a lipsit o bucată de scalp. Ea a tras un semnal de alarmă atunci. Suntem şocaţi, nu ne vine să credem. Ea mâine trebuia să fie la munte. Îl plăceau animalele, culmea”,   a spus Robert Muresan, din Clubul Albin, de unde făcea parte Ana.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI