„Admite excepţia tardivităţii. Respinge toate apelurile ca tardiv formulate”, a anunţat Curtea de Apel Bucureşti. Decizia este definitivă.

Citeste si: Un alt județ din țară a intrat în scenariul roșu

Nicușor Dan a fost validat la Primăria Capitalei

Tribunalul Bucureşti a decis în urmă cu două săptămâni validarea mandatului de primar al Capitalei pentru Nicuşor Dan, decizia fiind atacată cu 52 de apeluri la Curtea de Apel Bucureşti.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nicuşor Dan afirma, duminică seara, la B1 Tv, că validarea sa ca primar va avea loc, cel mai probabil, joi sau vineri.
" Eu sper că procesul în instanţă în care se vor judeca cele 52 de apeluri va avea loc mâine (luni- n.r.) la amiază, la ora 12.00 la Curtea de Apel, şi sunt convins că rezultatul va fi cel normal, firesc la o lună de la alegeri. Validarea va fi probabil joi, vineri, săptămâna aceasta care urmează. E o oarecare confuzie, pentru că multă lume are impresia că eu sunt primar de o lună de zile, când nu am avut niciun fel de atribuţii.

Conform legii, primarul în funcţie este cel care a fost ales în 2016, Gabriela Firea şi o să fie până joi, vineri, când o să fiu instalat. Deci responsabilitatea pe tot ce se întâmplă în Bucureşti îi revine până atunci”, a declarat Nicuşor Dan.

Citeste si: Klaus Iohannis a promulgat o lege importantă în domeniul sănătății


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si