Nicușor Dan a oferit detalii despre lucrările de termoficare din Capitală. Primarul a adus vești bune bucureștenilor, asigurând că până la venirea iernii, reparațiile ar urma să fie finalizate.

Nicușor Dan, vești bune pentru bucureșteni: "Ne-am grăbit să facem toate avariile" 

În Capitală se defășoară lucrări la rețeaua de termoficare, pe mai multe tronsoane. Lucrările par să afecteze rețeaua de apă caldă și traficul, dar primarul Capitalei aduce vești bune bucureștenilor. 

Citește și: Descoperirea halucinantă pe care au făcut-o anchetatorii în cazul celor 6 persoane găsite moarte într-o cameră de hotel din Thailanda! Substanța pe care o aveau în sânge

Se pare că până la sosirea iernii, lucrările la rețeaua de termoficare ar urma să fie finalizate. În aceste condiții, blocurile nu vor mai întâmpina probleme cu apa caldă și căldura. Nicușor Dan a asigurat că în acest an vor fi schimbați 70 de km de rețea, iar sistemul te termoficare va fi nou.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Un asteroid gigantic se apropie de Pământ cu 31.933 km/h. Ce se va întâmpla marți- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Suntem pe lângă Piaţa Iancului, pe Mihai Bravu. Este un tronson de nouă kilometri din care s-au terminat 1,5 acum și până la venirea timpului rece o să fie cei trei importanți. Sunt importanți pentru că suntem pe magistrala care duce căldură de la CET Sud până în aceste zone şi inclusiv în cartierul Aviaţiei. De asemenea, imediat după Piaţa Iancului, avem un alt tronson care este pe fonduri europene, pe POIM, care este făcut de o companie privată şi acolo suntem la 5,5 kilometri din 11.

Suntem în zona cea mai afectată de avarii, doar pe acest tronson au fost 57 de avarii anul trecut și e important ca pe perioada de vară să le facem(...) Am făcut 50 de km rețea principală anul trecut, am promis 70 anul ăsta, suntem mai mult decât bine, la 45 în acest moment, deci o să facem ținta noastră de 70", a declarat Nicușor Dan într-o conferință de presă, în această dimineață.

Citește și: VIDEO Canicula face din ce în ce mai multe victime! La doar 32 de ani, un bărbat din Iași a murit din cauza temperaturilor extreme

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si