Close sidebar
Close sidebar

Nigeria: Cel puţin cinci persoane au murit şi 32 au fost rănite grav într-un dublu atac sinucigaş la Maiduguri

Cel puţin cinci persoane au murit şi 32 au fost rănite grav într-un dublu atac sinucigaş care a avut loc în oraşul nigerian Maiduguri, sâmbătă seară.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

“Iniţial, s-au confirmat trei decese şi s-a anunţat că 33 de persoane au fost rănite. Bilanţul morţilor a crescut la cinci”, a declarat un localnic, Musa Mohammed, pentru SaharaReporters.

Citeste si: VIDEO| Grădina Miracolelor din Dubai, sursă de inspiratie pentru primarul Timișoarei

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Potrivit AFP, două femei kamikaze au declanşat exploziile în mijlocul mulţimii, în cartierul Muna Dalti, aflat la periferia oraşului.

“Ele au sosit în jurul orei 20.00 şi şi-au declanşat centurile explozive pe care le aveau sub haine”, a explicat un reprezentant al forţelor de ordine.

În ultimii ani, în cartierul Muna Dalti şi în apropierea acestuia au avut loc mai multe atacuri, comise deseori de femei kamikaze.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI