Close sidebar
Close sidebar

Nike scoate pe piata primul scaun destinat sportivilor de performanta! Poate sa incalzeasca sau sa racoreasca instant un atlet! Tehnologia e dusa la alt nivel!

Traim in secolul vitezei si tot mai multe persoane vin cu idei inovatoare in toate domeniile pentru o mai buna si mai practica functionare a lucrurilor.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Un nou produs inovator si, se pare, ca si folositor pentru sportivii de performata este la un pas sa fie produs la nivel industrial. Arhitectul Greg Lynn a "desenat" un scaun ce ii ajuta pe sportivii de inalta performanta sa isi relaxeze muschii in pauzele dintre reprize.

Citeste si: „Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: Olivia Dunne, gimnasta care a devenit virală, spune că celebritatea vine cu un preț: „Mi-au cerut apa în care fac baie” - antena3.ro

Arhitectul american a lucrat in colaborare cu cei de la Nike si asa s-a nascut ideea lui "Microclimate Chair", scaunul care le permite sportivilor sa isi incalzeasca sau racoreasca muschii in timpul pauzelor.

##CITAT17##

Scaunul ofera terapii de incalzire sau racire prin simpla sedere in el. Produsul este facut din carbon flexibil si este "tapat" cu procesoare termoelectrice care, ori se racesc, ori incalzesc, totul fiind controlat de niste legaturi electrice. De-a lungul scaunului exista si niste tuburi care distribuie aer imprejurul corpului, aer care reduce umiditatea trupului. Combinatii de caldura si racire cu ajutorul aerului se considera ca sunt perfecte pentru relaxarea muschilor sportivilor in pauzele dintre reprize.


Acest nou "gadget" va fi prezentat la Saptamana Designului de la Milano. Momentan nu sunt facute planuri pentru producerea si vanzarea in masa a acestui produs, dar nu se stie niciodata cand totul se va transforma din prototip in realitate.

Citește-ne pe

TAGURI
Tech
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI