Nimeni nu mai respectă sfaturile autorităților. A fost cel mai aglomerat weekend de până acum pe litoral, potrivit autorităților. Mii de turiști au ales să petreacă câteva zile libere la mare, mai ales că vremea a fost una plăcută. Petrecerile au fost la ordinea zilei. Tinerii au dansat sâmbătă seară fie în fața cluburilor de pe plajă, fie în mijlocul străii. Nu s-a pus problema respectării distanțări sociale, tinerii s-au înghesuit și au stat unii în alții.

Citeste si: Scriitorul Charles Webb, autorul romanului „Absolventul”, a murit la vârsta de 81 de ani

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Credincioşii ortodocşi de stil vechi s-au adunat la slujba de sfânta Priveghere de la Mănăstirea Slătioara, sediul Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi. Atât preoţii, cât şi pelerinii au ignorat regulile anti-COVID. Slujbele oficiate de personalul de cult, în aer liber (în curtea lăcașului de cult), se desfășoară cu menținerea distanței de 1,5 m între persoane, conform regulilor din starea de alertă, dar din imaginile postate pe Facebook de un credincios se observă că aceasta nu este respectată, potrivit Adevărul.ro.

Citeste si: Cehia înregistrează un vârf al contaminărilor cu covid-19 prin triplarea bilanţului zilnic de vineri al cazurilor

România a depăşit 26.000 de cazuri de coronavirus, iar Raed Arafat a avertizat că ”dacă nimeni nu vrea să creadă, medicii vor ajunge să decidă cine rămâne în viață și cine nu”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Listerioza Listerioza
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si