Cei doi și-au batjocorit sexual propriul fiu, un bebeluș de numai șase săptămâni.

Citeste si: Fetița ei de trei ani a murit sufocată în mașină în timp ce ea făcea sex cu șeful ei! Femeia lucrează ca polițist într-un oraș important din țară!

Ismail (23 de ani) și Nina (26 de ani), doi tineri care locuiesc într-un orășel din vestul Germaniei, au fost acuzați că și-au abuzat și torturat propriul copil.

Cei doi i-au provocat răni interne atât de mari încât acesta are nevoie de operații estetice de reconstrucție.

Citeste si: Accident feroviar în comuna Găneasa din Olt! A fost SPULBERAT de tren! A murit pe loc

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cei doi îi introduceau diverse obiecte în anus pentru a-și satisface plăcerile. Micuțul s-a ales cu răni majore. Pe lânga asta, băiatul a fost găsit cu fracturi de craniu, coaste rupte și sângerări ale ochilor.

Copilul a fost luat în grija statului și dus la un spital, acolo unde a fost depistat cu peritonită, inflamații intestinale și rupturi în zona abdominală.

Citeste si: Accident feroviar în comuna Găneasa din Olt! A fost SPULBERAT de tren! A murit pe loc

Părinții lui au fost arestați și urmează să fie prezentați instanței în luna mai. Băiețelul este acum sănătos și a fost dat în grija unei familii adoptive.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si