Close sidebar
Close sidebar

Ninge ca in povesti la Ranca! Autoritatile gorjene au pus in functiune utilajele de deszapezire!

Odata cu intrarea in iarna calendaristica, au inceput sa apara si primii fulgi de nea. Turistii care vor merge la Ranca de sarbatori vor avea cu siguranta parte de zapada, stratul depasind 20 de centimetri in doar cateva ore.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Statiunea montana Ranca din judetul Gorj s-a acoperit de zapada dupa ninsoarea cazuta in ultimele ore. Autoritatile au intervenit pentru a mobiliza echipele de deszapezire, drumarii intervenind cu 6 utilaje pentru a curata Drumul National 67C intre Novaci si Ranca.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit oficialilor Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, au fost imprastiate aproximativ 10 tone de material antiderapant pe sosele. De asemenea, in statiune se poate urca doar cu anvelope de iarna, iar rotile masinilor cu tractiune integrala trebuiesc echipate cu lanturi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI