În România, ninsorile își fac simțită prezența în mai multe zone. Pe mai multe drumuri principale se circulă în condiții de iarnă.

Zonele în care se circulă pe carosabil acoperit parțial cu zăpadă

Luni, 8 ianuarie, se circulă în condițiile unui carosabil acoperit parțial cu zăpadă pe drumurile din județele: Bacău, Botoșani, Brăila, Buzău, Covasna, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Neamț, Vaslui și Vrancea, iar în Brăila, Buzău și Maramureș sunt șosele cu polei. 

Potrivit Centrului Infotrafic, a fost instituită o restricție de circulație pentru autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 24B, între localitățile Albița-Huși, județul Vaslui, având în vedere condițiile de vizibilitate redusă, ninsoare și viscol putenric. De asemenea, în acest context, se acționează cu utilaje pentru deszăpezire.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- De la flori și pământ uscat, la ger năprasnic. Se schimbă vremea în România

Zonele în care sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare

Mai mult decât atât, sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, dar fără să se impună restricții de trafic pe mai multe drumuri din județele Bacău, Botoșani, Brăila, Buzău, Covasna, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Neamț, Vaslui și Vrancea.

În acest context se circulă în condiții de iarnă, acționându-se cu utilaje pentru deszăpezire.

Pe mai multe artere rutiere din județele Brăila, Buzău și Maramureș, sunt condiții de formare a poleiului pe mai multe artere rutiere. În acest context, se acționează cu utilaje care împrăștie material antiderapant.

În județele Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Mehedinți, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, dar și în București, sunt precipitații sub formă de ploaie, carosabilul fiind umed.

Citește și: VIDEO- Un ciclon polar, peste România. Meteorologul ANM Alina Șerban anunță care va fi prognoza meteo zilele acestea în România

Se circulă pe un carosabil umed, fiind tronsoane unde plouă, pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, A1 Sibiu-Deva și DN 1 Ploiești-Brașov. Vizibilitatea este una bună. Valorile de trafic sunt reduse, potrivit Antena3.ro.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si