"Pe A1 Sibiu-Deva, pe tronsonul Cristian-Cunța, între kilometrii 260-292, județul Sibiu, traficul se desfășoară în condiții de ninsoare abundentă, fiind depusă zăpadă pe carosabil. Se acționează cu material antiderapant", a declarat Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Avertismentul Poliției Române

Polițiștii recomandă șoferilor care tranzitează această zonă să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să își asigure o bună vizibilitate prin parbriz și geamurile  laterale și să păstreze distanța dintre autoturisme.

De asemenea, echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă este obligatorie pentru deplasarea pe drumurile acoperite de zăpadă și gheață.

Un cod galben a fost emis luni dimineață la ora 9:00 în județele Olt, Dolj și Mehedinți și va fi valabil până la ora 14:00. Pe parcursul avertizărilor meteorologice se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Solstiţiul de iarnă 2021. Cea mai scurtă zi din an! Începând cu această dată începe oficial iarna astronomică

Vremea de Crăciun 2021

Administrația Națională de Meteorologie anunță o răcire accentuată din cursul zilei de marți, însă vineri, în Ajunul Crăciunului, asistăm la o încălzire substanțială. De vineri până duminică, în a doua zi de Crăciun, vremea se va încălzi, astfel încât valorile diurne, cât și cele nocturne, vor ajunge să depășească pragul normal al acestei perioade.

Potrivit estimărilor făcute de meteorologi, pe bucureșteni îi așteaptă un Crăciun fără zăpadă. Pentru cei care vor să petreacă sărbătorile la munte, în Brașov vor fi ninsori, însă neînsemnate cantitativ. Pentru săptămâna 20-27 decembrie 2021, meteorologii nu anunță ninsori decât izolat în zonele montane.

Citeste si: Tradiții și obiceiuri de Crăciun. Ce se face și nu se face în ziua Nașterii Domnului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si