Close sidebar
Close sidebar

Ninsoare in Romania, in luna august. Cine s-a bucurat de fulgii de nea

Dupa ce au fost temperaturi chiar si de 40 de grade, a nins in august, in Maramures. Locuitorilor orasului Borsa nu le-a venit sa creada ca ninge, desi, calendaristic, este inca vara.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe Varful Pietrosul din Muntii Rodnei, stratul de zapada ajunge la 5 centimetri, dupa ce a nins in noaptea de marti spre miercuri, scrie jurnaldinromania.ro.

„A inceput noaptea trecuta pe la ora 2.00 sa ninga sus pe munte, la altitudini de peste 2.000 de metri. Stratul de zapada a ajuns undeva la 5 centimetri”, spune Ion Sorin Timis, primarul orasului Borsa.
Oamenii locului sustin ca n-au mai pomenit asa ceva. Cred ca vremea si-a facut de cap, pentru ca au mai vazut fulgi de zapada in septembrie, nicidecum in august.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

„De cand sunt eu nu am mai pomenit asa ceva. Da, in septembrie a nins, asta imi amintesc dar in luna lui august nu am mai pomenit zapada. Nu se poate asa ceva”, spune Maria Timis, o localnica de 65 de ani, pentru sursa citata.
Potrivit meteorologilor, in noaptea de marti spre miercuri, temperatura a scazut la sase grade Celsius. Cu doar patru zile in urma, in Borsa au fost inregistrate 35 de grade Celsius.

sursa foto: jurnaldinromania.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI