Prima urgenta medicala in satul Costisa, comuna vranceana Tanasoaia, a aparut vineri seara, cand un batran de 92 de ani a sunat la 112, acuzand dureri abdominale. intrucat drumul era inaccesibil, in ajutorul sau a pornit un echipaj de salvare cu senilata, iar batranului i-au fost acordate ingrijiri medicale la domiciliu, el refuzand sa fie transportat la spital.

O alta urgenta medicala a aparut sambata dimineata, dupa ce un batran de 90 de ani a

cazut si si-a fracturat soldul. Spre domiciliul batranului au pornit autospeciala cu senile de la Statia de Pompieri Adjud cu un echipaj de ambulanta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Tot la Costisa au nevoie de ajutor, tot sambata, si trei copii care au febra: un sugar de opt luni, o fetita de trei ani si un baietel de doi ani, ai caror parinti au solicitat interventia unui echipaj medical intrucat copiii au febra.

In Vrancea, sambata sunt nealimentate cu energie electrica peste 5.200

de gospodarii. Potrivit ultimelor raportari venite de la ISU Vrancea, sunt inca avarii, iar oamenii nu au curent electric in sate din comunele Biliesti, Vulturu, Nanesti, Suraia, Milcovul, Maicanesti, Tanasoaia si Boghesti.

In total, sunt afectate zece localitati cu 5.230 de abonati. Vineri, 28.000 de gospodarii din Vrancea au fost ore in sir nealimentate cu curent electric din cauza avariilor aparute in zilele cu viscol si ninsori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si