Close sidebar
Close sidebar

Ninsoarea face ravagii in Romania - Zece localitati din Vrancea n-au curent electric, alte cateva sate sunt complet izolate de nameti

Un sat din localitatea vranceana Tanasoaia este izolat de nameti, mai multe urgente medicale fiind raportate in zona, intre bolnavii care au nevoie de ajutor medical fiind un batran de 90 de ani care a suferit o fractura de sold, dar si mai multi copii care au febra.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Prima urgenta medicala in satul Costisa, comuna vranceana Tanasoaia, a aparut vineri seara, cand un batran de 92 de ani a sunat la 112, acuzand dureri abdominale. intrucat drumul era inaccesibil, in ajutorul sau a pornit un echipaj de salvare cu senilata, iar batranului i-au fost acordate ingrijiri medicale la domiciliu, el refuzand sa fie transportat la spital.

O alta urgenta medicala a aparut sambata dimineata, dupa ce un batran de 90 de ani a cazut si si-a fracturat soldul. Spre domiciliul batranului au pornit autospeciala cu senile de la Statia de Pompieri Adjud cu un echipaj de ambulanta.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Tot la Costisa au nevoie de ajutor, tot sambata, si trei copii care au febra: un sugar de opt luni, o fetita de trei ani si un baietel de doi ani, ai caror parinti au solicitat interventia unui echipaj medical intrucat copiii au febra.

In Vrancea, sambata sunt nealimentate cu energie electrica peste 5.200 de gospodarii. Potrivit ultimelor raportari venite de la ISU Vrancea, sunt inca avarii, iar oamenii nu au curent electric in sate din comunele Biliesti, Vulturu, Nanesti, Suraia, Milcovul, Maicanesti, Tanasoaia si Boghesti.

In total, sunt afectate zece localitati cu 5.230 de abonati. Vineri, 28.000 de gospodarii din Vrancea au fost ore in sir nealimentate cu curent electric din cauza avariilor aparute in zilele cu viscol si ninsori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI