Close sidebar
Close sidebar

Ninsorile abundente si vantul puternic au facut probleme in mai multe zone ale tarii. O femeie a fost nevoita sa nasca, singura, pe camp fiindca ambulanta a intarziat din cauza zapezii

O tânără de 21 de ani din Vaslui a născut în faţa porţii, în zăpadă, în timp ce aştepta ambulanţa.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din cauza vremii, echipajul medical a întârziat, iar bebeluşul n-a mai vrut să aştepte. Furtunile şi vântul puternic au făcut probleme şi în alte zone din ţară.

In judetul Neamt a nins viscolit inca de azi-noapte, si tot de atunci utilajele de deszapezire au lucrat fara oprire.

S-a circulat greu si pe drumurile din judetul Vaslui, unde o gravida a nascut pe marginea drumului, in zapada. Ambulanta a intarziat din cauza vremii, iar nou-nascutul n-a mai avut rabdare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In timp ce ambulanta intra in sat, tanara aducea deja pe lume un baietel de 2,6 kg in plina strada. Imediat sotul si-a dat jos haina si a sunat la o ruda sa ii aduca paturi pentru bebelus. Din fericire, nasterea a fost cu final fericit.

Proaspata mamica: M-am dezbraca de geaca, am pus geaca jos, am adus paturi, am pus patura, pana a juns salvarea, mi-a adus sora mea, e normal sa ai emotii, sa nasca sotia in fata mea, normal ca am avut emotii.

Si la Galati au fost probleme. Din cauza neadaptarii vitezei la conditiile meteo, un tir care transporta peste 20 de tone de zahar s-a rasturnat intr-un sant, la doar cativa metri de casele oamenilor. Camionul de mare tonaj avea cauciucuri de iarna, insa politistii spun ca acestea erau prea uzate si nu au mai avut aderenta.

Si litoralul este sub cod galben de vant si ninsoare.

In Mamaia, din cauza vantului puternic, plajele au fost inghitite de marea agitata, iar valurile au inundat pasarela.

O portiune mare din aceasta plaja refacuta din fonduri europene a fost acoperita de apa din pricina furtunii. Marea a avansat pana dincolo de acest post de salvamar, care risca sa se prabuseasca in orice moment.

8 judete din sud si sud-estul tarii  s-au aflat inca de azi-dimineata sub cod galben de vant si ninsori care este valabil pana in seara aceasta la ora 20.00.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI