Ninsoarea a creat mari probleme în județul Iași, acolo unde mai multe drumuri au devenit impracticabile din cauza viscolului puternic care s-a abătut asupra zonei. Un autobuz a derapat și a intrat în șanț la Miroslava.

Citește și: ANM a emis un cod galben de vânt puternic. În vigoare este și un cod portocaliu de ninsori abundente

Șofer: ”Stând pe loc și lăsând să treacă (nr.

mașinile) s-a dus singur la șanț. Nu e curățat drumul, după cum se vede.”

Potrivit Direcției Județene de Drumuri și Poduri Iași, circulația a fost îngreunată pe mai multe tronsoane. Drumarii au acționat la foc continuu pentru a îndepărta zăpadă depusă pe carosabil.

Cursele aeriene au înregistrat întârzieri de până la 2 ore

Ninsoarea a afectat activitatea și pe aeroportul din Iași. Mai multe zboruri au înregistrat întârzieri de până la două ore, în timp ce drumul spre aeroport a fost blocat noaptea trecută după ce mai mulți copaci au căzut pe șosea.

Citește și: VIDEO- Trei zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Zăpada a creat probleme și în oraș, după ce un strat consistent s-a depus pe străzi îngreunând mersul autovehiculelor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Localnic: ”Cred că sunt de 20 de minute. Plec așa că voi întârzia la muncă.”

Locanlnic: ”Se pare că primăvara asta e un pic de iarnă. Este un pic de treabă.”

Din cauza vremii, 19.000 de locuințe au rămas fără curent electric în zona Moldovei, dintre care 10.000 au fost doar în județul Iași.

Iarna a creat probleme și în județul Suceava. A nins abundent, iar zăpada s-a depus pe străzile din oraș într-un strat de aproximativ 25 de centimetri.

Citește și: Căderile masive de zăpadă au provocat pagube în Brașov. Zeci de copaci s-au prăbușit pe trotuare

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Localnic: ”De mai mulți ani nu a mai fost așa o iarnă, asta este, ce avem să facem?! Trebuie să mergem mai departe și cu bune, și cu rele.”

Și aici două tiruri pline cu marfă au derapat pe DN 17 și au blocat traficul ore întregi, iar intervenția drumarilor a fost imposibilă din cauza șoferilor care au forțat depășirea coloanei.

Drumarii au acționat continuu pe mai multe șosele

Nici județul Mureș nu a scăpat. Drumarii au lucrat toată noaptea în zona de munte. Circulația pe o porțiune din DN 15 a fost oprită timp de câteva minute pentru ca angajații de la drumuri să poată tăia copacii.

S-a circulat cu mare dificultate și pe DN 1A, în zona Babarunca. Cele mai multe probleme le-au întâmpinat șoferii de camioane. Nu mai puțin de șase utilaje de deszăpezire au intervenit pe această rută, însă misiunea a stagnat pentru că drumarii au rămas blocați în trafic din cauza camioanelor blocate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si