Este iarnă în toată regula pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din țară: Transfăgărășanul. Stratul de zăpadă depus are în jur de 10 centimetri, iar pe alocuri șoseaua este acoperită de gheață. Așa că a fost nevoie de intervenția utilajelor de deszăpezire, care lucrează la foc continuu.

Citește și: VIDEO- Șoseaua care rivalizează cu Transalpina. Drumul Apusenilor, noua atracție a județului Bihor

Autoritățile au închis circulația pe Transfăgărășan

Doar că turiștii nu se vor mai putea bucura de frumusețea peisajelor, pentru că autoritățile au decis să închidă de azi accesul pe Transfăgărășan. Cu toate că, în ultimii ani, au existat mai multe promisiuni că unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România va rămâne deschis o perioadă mai lungă.

Robert Elekes, purtător de cuvânt DRDP:   „Există în acest moment pericol destul de mare pentru cei care circulă în zona de gol alpin.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tot de azi se închide și Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului. Nici aici, traficul nu mai este sigur. Vremea este capricioasă, iar mulți dintre turiștii care urcă acum încă au mașinile echipate cu anvelope de vară.

„De aia am și venit că știam  că e ultima zi și e bine să mai prindem o dată pe anul acesta.”

Atât Transalpina, cât și Transfăgărășanul vor putea fi din nou circulate abia din vara viitoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si