Frații milionari Andrew și Tristan Tate, aflați în arest de aproape două luni, au susținut că sunt nevinovați și că nu există dovezi la dosar. 

Procurorii DIICOT fac, însă, o mișcare neașteptată și extind urmărirea penală in rem în cazul fraților Tate. Până acum cei doi erau acuzați de trafic de persoane și viol, dar se pare că nu sunt singurele infracțiuni care le sunt atribuite de procurori.

Citește și: VIDEO- Frații Tate, duși din nou la sediul DIICOT. Ce au găsit procurorii în telefoanele celor doi

Noile acuzații pe numele fraților Tate sunt de spălare de bani și favorizarea infractorului, conform surselor judiciare.

Ce au descoperit procurorii la perchezițiile informatice

Andrew și Tristan Tate s-au prezentat două zile la rând la sediul DIICOT pentru a participa la perchezițiile informatice. 

Procurorii DIICOT au descărcat tot ce era în telefoanele și tabletele celor doi, ridicate la percheziția domiciliară.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Frații Tate, mână-n mână cu polițiștii

Avocatul celor doi, Eugen Vidineac, a afirmat, la rândul său, că înregistrările pe care le au procurorii nu conţin elemente incriminatoare.

Cei doi sunt în continuare în arest până la finalizarea întregii anchete în dosarul în care sunt acuzați și de trafic de persoane, viol și formarea unui grup infracțional organizat.

fratii tate

Andrew și Tristan Tate s-au prezentat două zile la rând la sediul DIICOT pentru a participa la perchezițiile informatice. 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Poliția a fabricat dovezile"

Frații Tate spun că statul român vrea să le fure proprietățile și mașinile și că justiția din România este nedreaptă.

"Poliția a fabricat dovezile", a spus joi dimineața Tristan Tate, care le-a recomandat jurnaliștilor de la sediul DIICOT să cerceteze dovezile din dosar, nimic altceva.

Andrew Tate: "Dosarul este gol"

La înfățișarea de miercuri dimineață, Andrew Tate le-a declarat jurnaliștilor că dosarul procurorilor este gol. “Este un dosar gol. Ştiu că nu am făcut nimic greşit”, a afirmat Andrew Tate reporterilor.

La rândul lui, Tristan Tate a susţinut că nu există dovezi împotriva sa. 

Citește și: Frații Tate se simt „persecutați” și furați

Poliția București a transmis un punct de vedere după ce Andrew Tate s-a plâns pe Twitter din cauza condițiilor din arestul preventiv și a ”gândacilor și păduchilor” despre care a spus că ”sunt singurii prieteni pe timp de noapte”.

”Nu există reclamații sau sesizări din partea persoanei. Nu au acces la telefonul mobil sau internet, sunt efectuate verificări”, a transmis poliția.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si