Close sidebar
Close sidebar

Noi amănunte în cazul dublei crime de la Bacău. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Apar noi amănunte în cazul dublei crime din localiatea băcăuană Gioseni. Un bărbat le-a înjunghiat pe soția și fiica de 10 ani a vărului său în urma unui conflict spontan, iar apoi s-a sinucis. Femeia ucisă s-a stins chiar în braţele vecinei sale.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat a înjunghiat mortal pe soția vărului său și una dintre fetițele acesteia, de 10 ani, ca mai apoi să-şi pună capăt zilelor. La oribila scenă a asistat şi sora copilei ucise, care a reuşit să scape din mâinile ucigaşului în ultima clipă. O ceartă între amanți pare a fi explicația dublei crime urmată de sinuciderea.

Cum s-a întâmplat tragedia

Prima oară criminalul a atacat-o pe soția vărului său, care era plecat pe șantier în Italia. Acesta a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori. A fost surprins de cei doi copii, fata de 12 ani și sora ei mai mică de 10 ani.   

Criminalul s-ar fi repezit prima data asupra fetiței de 12 ani. Cea mică însă ar fi început să țipe, iar suspectul a abandonat fetița cea mare și s-a năpustit asupra celei mici, încercând să o facă să tacă. A lovit-o cu cuțitul de mai multe ori și a omorât-o pe loc. După ce a realizat ce a făcut, s-a sinucis.   

Citeste si: VIDEO| Dublă crimă, urmată de sinucidere, la Bacău. Fetiță de 10 ani, ucisă împreună cu mama ei

În timp ce fetița de 12 ani a profitat de atacul asupra surorii sale și a fugit pe poartă țipând după ajutor, mama ei, cu ultimele puteri s-a refugiat la alți vecini.

Motivul crimei ar fi fost gelozia

Oamenii din sat spun că totul s-ar fi întâmplat din cauza geloziei.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Cei doi ar fi avut o relaţie, dar în ultima perioadă femeia ar fi vrut să îi pună capăt şi a refuzat să îl mai primească în curte.

Citeste si: VIDEO| Un copil de un an a căzut de la etaj, într-un mall din Arad

Soţul victimei este plecat la muncă în străinătate şi urmează să se întoarcă acasă ca să-şi inmormânteze soţia şi copilul. Fetiţa care a scăpat cu viaţă a fost consiliată psihologic.

Citeste si: Descoperire terifiantă la salonul de bronzare. Un bărbat a fost găsit mort

Cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI