Poliţiştii din Ilfov au primit sâmbătă mandate de arestare preventivă pentru alți doi suspecți în cazul dosarului care vizează pistolul furat din casa unui fost ofiței SRI, muniție, dar şi mai multe bijuterii dintr-o locuinţă din oraşul Voluntari.

Un suspect în vârstă de 23 de ani deja se află în arest, în timp ce al doilea mandat a fost emis în lipsă. Cea de-a doua persoană are 19 ani.

„În continuarea activităţilor procedurale desfăşurate, la data de 02 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au desfăşurat 2 percheziţii la domiciliile a 2 persoane, în cadrul dosarului penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. La sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Ilfov a fost condus un bărbat, de 23 de ani, pentru cercetări, iar ulterior, acesta a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi cu privire la dispunerea de măsuri preventive, atât faţă de bărbatul de 23 de ani, cât şi în lipsă, faţă de un alt bărbat, de 19 ani. Astăzi, 03 februarie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, faţă de bărbatul de 23 de ani, precum şi arestarea preventivă în lipsă, faţa de bărbatul de 19 ani”, a transmis sâmbătă, Poliţia judeţeană Ilfov.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Arestări pistol furat ofițer SRI

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Elena Udrea, executată silit de FISC. Care este valoarea terenurilor scoase la licitație?

Unde a fost găsită arma?

Jaful a avut loc pe data de 6 ianuarie, iar arma și cele 24 de cartușe au fost descoperite în lacul Pantelimon, cu ajutorul scafandrilor. Chiar infractorii ar fi mărturisit că acolo ar fi aruncat acolo pistolul periculos.

Totodată, în acest dosar mai este cercetat și un alt tânăr în vârstă de 24 de de ani. Față de acesta s-a dispus și măsura controlului judiciar, de către procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. El ar fi implicat și în alte 2 dosare privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, din 2 locuințe situate în orașul Popești Leordeni.

Pistol fost ofițer SRI

Pistolul fostului ofițer SRI a fost găsit într-un lac din București.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citește și: Cătălin Bordea, mesaj emoționant după ce și-a pierdut mama. Ce i-a transmis în vis: “Poți vorbi cu mine în gând, că te aud”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

”În urma probatoriului administrat, la data de 30 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au pus în aplicare un mandat de aducere, față de un bărbat de 24 de ani, acesta fiind condus la sediul IPJ Ilfov, pentru cercetări.La aceeași dată, bărbatul respectiv a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, față de bărbatul respectiv", a transmis Poliția.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si