Pe rețelele sociale au apărut numeroase filmări. Ministerul rus al Apărării a anunțat imediat o tentativă de atac terorist, executată cu trei drone, dar autoritățile de la Kiev nu au recunoscut nimic.

Mai multe persoane ucise în atacurile cu rachete din Ucraina

Două clădiri au fost lovite, iar unul dintre aeroporturile orașului a fost închis câteva ore. Kremlinul a susținut și că a doborât 25 de drone ucrainene care încercau să atace ținte în Crimeea, anexată de Moscova în 2014.

Președintele Vladimir Putin nu a vorbit nimic despre subiect la parada Marinei Militare ruse de astăzi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe frontul ucrainean al războiului, la Sumî, cel puțin o persoană a fost ucisă și alte cinci rănite în urma loviturilor cu rachete rusești. Și orașul Zaporojie a fost lovit de o rachetă. Doi oameni au murit și o altă persoană a fost rănită. Proiectilul a distrus ferestrele unei clădiri înalte, a avariat o instituție de învățământ și un supermarket. Atacul vine în timp ce luptele aprige continuă în încercarea Ucrainei de a recuceri teritoriul Rusiei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si