Close sidebar
Close sidebar

Noi audieri la Politia Capitalei in cazul conflictului care a dus la moartea suporterului dinamovist. Un alt participant la conflict a fost chemat la audieri

La Politia Capitalei au loc, miercuri, noi audieri in cazul conflictului de la finalul meciului Steaua-Dinamo, din 20 august, soldat cu moartea unui suporter dinamovist, caz in care a fost arestat un suspect. Un alt participant la conflict este cercetat acum pentru tentativa de talharie, potrivit unor surse judiciare.

,


DISTRIBUIE
acest articol

La sediul Politiei Capitalei este audiat, miercuri, un alt participant la conflictul din 20 august, de la finalul meciului de fotbal Steaua-Dinamo, in urma caruia un tanar de 18 ani si-a pierdut viata, informeaza News.ro.

Potrivit unor surse judiciare, un procuror criminalist de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti il audiaza pe barbat sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la talharie. Aceleasi surse sustin ca este vorba despre un tanar care ar fi incercat sa-i smulga unui alt fan fularul cu inscriptia clubului de fotbal, ceea ce ar fi dus la aparitia conflictului.

Tribunalul Bucuresti a decis, pe 26 august, arestarea preventiva a lui Alexandru Badea, membru al galeriei echipei de fotbal Steaua suspectat ca a omorat un tanar de 18 ani, suporter al echipei Dinamo in urma unui conflict care a avut loc pe 20 august, la finalul meciului Steaua-Dinamo.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Decizia de arestare preventiva pentru 30 de zile luata de Tribunalul Bucuresti nu este definitiva si poate fi atacata cu o contestatie la Curtea de Apel Bucuresti. Ea este insa executorie, ceea ce inseamna ca barbatul va sta in arest pana la judecarea contestatiei.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, ca suspectul, in varsta de 25 de ani, a recunoscut la audieri ca a avut loc o altercatie si ca l-a lovit cu un baston telescopic pe tanarul de 18 ani, care a decedat dupa trei zile de la incident, la Spitalul "Sfantul Pantelimon” din Capitala.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI